Experiències de llicenciats en Geografia per la UdL

 Descarregar Pdf

Albert Aubet

Graduat en Geografia

Màster en Formació del professorat d’Educació Secundària

Actualment excerceix com:

  • Agent d'Ocupació de Desenvolupament Local al Consell Comarcal de l'Alt Urgel

l'Albert diu:

"Des de que vaig acabar els estudis puc dir que sempre he tingut la geografia vinculada a les meves feines, ja sigui de forma més o menys directa. En aquest sentit, el gran ventall de recursos que ofereix permet formar-se des d'una òptica polivalent que ajuda a tenir un major nombre de vincles amb el món laboral. Actualment treballo com a Tècnic Agroalimentari al Consell Comarcal de l'Alt Urgell, amb l'objectiu de consolidar, promocionar i desenvolupar aquest sector a nivell comarcal"

Roger Bosch

roger2

Geògraf. Actualment excerceix com:

  • Tècnic de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local de l’Ajuntament de Bell-lloc d’Urgell
  • Director Tècnic de la Incubadora d’Empreses d’Innovació Agrometal.lúrgica de Bell-lloc d’Urgell
  • Coorganitzador i responsable de partenariat del TEDxLleida 

Mònica Andrés

monica

Llicenciada en Geografia

Màster en Estudis Territorials i de la Població i Màster en Formació del professorat d’Educació Secundària

Treballa com a professora d’Educació Secundària, especialitat  en Ciències Socials: Geografia i Història al Col·legi La Salle Mollerussa

  La Mònica us diu:

"Animo a estudiar Geografia a totes aquelles persones que vulguin estudiar i comprendre el territori, que els agradi viatjar i que tinguin interès en diversos camps de treball (econòmic, socials, polític, etc.). Et dóna la possibilitat de veure el món des d’una perspectiva transversal."

Sergi Granyó

Sergi1

Graduat en Geografia
Actualment exerceix com a Gestor de Tràfic Internacional

El Sergi us vol comunicar:

"Estudiar el grau de Geografia m'ha permès ser un gran coneixedor de diferents temes com per exemple el medi ambient, la cartografia, la economia i obtenir un bon maneig de les eines TIC. Em defineixo com una persona polivalent ja que he participat en projectes de diferents sectors com són les consultories ambientals i l'administració pública. Fins que vaig trovar el meu lloc laboral en la logística,  on utilitzo diàriament les eines SIG, taules de dades i molts altres aspectes relacionats amb la meva formació. Com àntic estudiant del grau de Geografia us animo a que formeu part d'aquest sector i que d'aquesta manera podreu descobrir i entendre com està format el territori"

Jordi Millà

JordiMilla2

Geògraf. Treballa en l'àrea de Qualitat i Planificació Docent de la Universitat de Lleida

El Jordi us comenta:

"Els estudis de Geografia m'han ofert una formació integral en diverses àrees que m'han permès fer la meva carrera laboral en l'àmbit del sector públic"

 

 

 

Manel Monge

manel3

Treballa en l’àmbit del desenvolupament rural en l’administració pública local.

La seva formació com a geògraf des dels primers treballs ha sigut important per la gestió de programes europeus com el FEDER, INTERREG-POCTEFA, LIFE i LEADER.

Entre altres, formen part de les seves funcions del lloc de treball la tramitació projectes en diversos tipus de línies d’ajuts, subvencions, convenis... així com la gestió de l’administració electrònica.

Prèviament a les funcions que realitza actualment, durant els primers anys va realitzar l’Enquesta d’Equipaments i Infraestructures de la Val d’Aran, amb el recull de dades amb tota la cartografia, i l’enquesta prèvia a l’últim Pla comarcal de muntanya.

   Darrera modificació: